Bornholmerfotografen

Bornholmerfotografen udstiller på Missisippi

Stedet bliver drevet af frivillige. Publikum har mange muligheder for at få tilfredsstillet sine behov for kunst og kultur. Lige fra at se på kunst fra anerkendte kunstnere fra hele landet og til at leje sig ind i et kreativt værkstedsmiljø.


Overskuddet ved driften skal anvendes til forbedringer eller udvidelse af lokaliteter. Ud over rimelige henlæggelser til dette formål og konsolidering skal overskuddet uddeles til kultur- og sportsforeninger på Thyholm og Jegindø.


Der bliver mulighed for at se på billedkunst, foto, skulpturer, keramik, glas og anden kunsthåndværk. Noget vil blive udstillet i skiftende udstillinger, og andet vil blive præsenteret i centrets kunstshop.


Adressen er: Jupitervej 26, Uglev, 7790 Thyholm

I perioden fra og med den 18. marts (fernisering) til og med den 24. april udstiller jeg mine kunst- og naturfotos på Mississippis store Påske- og forårsudstilling. Her vil du finde et repræsentativt udsnit af mine fotos udstillet (og til salg).


OM MISSISSIPPI

Den selvejende institution ”Thyholm i bevægelse” startede kunst- og kulturcenteret MISSISSIPPI 13. februar 2015 i rådhusbygning i Hvidbjerg.


Fra 2020 er vi flyttet til en gammel skole syd for Hvidbjerg i byen Uglev, hvor vi rådet over ca. 1500 kvm. i 2 etager og to pavilloner. Udstillingerne foregår i stueetagen og en pavillon. På første sal har vi undervisnings-lokaler og kreative værksteder til udlejning, og en pavillon vil være lager og værksted.


Den selvejende institutions formål er på almennyttigt grundlag at formidle kunst og kultur, samt udstille og sælge kunst, drive antikvarisk boghandel, udleje kreative værksteder, arrangere kreative kurser, afholde foredrag og drive hjemmesiden www.Thyholm.dk.